Recepten met duurzame vis

 

Roadshow duurzame vis

Hoe zit dat nu precies met duurzame vis? Ontdek het zelf tijdens de roadshow duurzame vis! Duurzaamheid in de gehele visketen, van vangst, kweek en import tot consumptie staat hierbij centraal.

 

Totale 360° beleving

Het verhaal van de ‘Mannen van de Zee’ wordt op interactieve wijze overgebracht waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Bezoekers aan de roadshow maken als het ware een informatieve tocht met een visserman. Via een koptelefoon wordt het verhaal over verantwoorde visserij, kweek en verwerking verteld. Vervolgens kun je een hapje vis proeven in de kombuis en foldermateriaal meenemen. Met speciale effecten (wind, geur, beeld en geluid) is de roadshow over duurzame vis een echte 360° beleving. Alvast een kijkje nemen? Bekijk hiernaast een eerste impressie van de roadshow.

 

Ontdek het zelf

Je kunt de roadshow tegenkomen bij verschillende soorten visserij- en culinaire evenementen en publieksbeurzen, maar ook op biologische streekmarkten.

In totaal zal de roadshow 42 keer op pad gaan (de planning voor 2013 is nu nog niet bekend). Bekijk hiernaast in de agenda waar je de roadshow de komende tijd kunt vinden.  


Dit project is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' Europees Visserijfonds: Investering in duurzame visserij.

Impressie roadshow

Foto's roadshow

Agenda roadshow